NooCube anmeldelser: medisiner for å hjelpe fokus og konsentrasjonHva er hjerne piller NooCube

Designet av topp nevrologer, den NooCube nootropic lover å levere en synergistisk blanding av vitaminer, aminosyrer og andre ingredienser for å bidra til å forbedre kognitiv funksjon, forbedre fokus, øke mental hastighet og minne, og gir raskere reaksjoner. Hvordan gjør den dette?

Produsenten hevder at NooCube ‘s ingredienser er klinisk bevist å hjelpe støtte sunn, velfungerende nevrotransmittere, som i sin tur vil skifte hjernen din til et høyere gir. Alt du trenger å gjøre er å ta to kapsler med frokost hver morgen, og du vil begynne opplever resultater så lite som 30-45 minutter, som vil vare 8-10 timer. Uten bivirkninger eller koffein.

Enten du er ute etter å få en etappe opp på konkurransen, eller bare ta dine evner til nye høyder, kan mange av oss potensielt ha nytte av kosttilskudd som NooCube . Betaler du mye, men bare for å få svært lite i retur? La oss begynne med å ta en titt på hva nootropics er og hvordan de er arbeid.

Kjøp konsentrasjons legemidler på nettet

Hva er nootropics piller? Hvordan forbedrer de hjernens funksjon?

Som nevnt på NooCube nettside, nootropics er visse kjemikalier som er tenkt å forbedre hjernens funksjon på noen måte, vanligvis knyttet til hukommelse – måten våre hjernen lagrer informasjon – og kognisjon – måten hjernen vår prosesserer informasjon. En av måtene som de fleste nootropics hevder å gjøre er ved å øke nivåene av acetylkolin i hjernen.

Denne nevrotransmitter virker i både de sympatiske og parasympatiske nervesystem for å regulere motor og hukommelsesfunksjoner. Problemet er at å øke acetylkolin er ikke så lett som det høres ut, siden det ikke finnes mat kilder som inneholder signalstoffet og ingen kosttilskudd som inneholder acetylkolin.

Kan NooCube ingredienser øke Acetylkolin?

Her er ingrediensene som finnes i NooCube :

  • Alfa-GPC
  • Huperzine A
  • Cat Claw
  • Bacopa
  • oat Straw
  • L-Theanine
  • L-Tyrosin

Av disse ingrediensene, kan Huperzine en være effektivt for å forbedre noen aspekter av hukommelse hos demente og friske individer. På samme måte kan Bacopa bidra til å forbedre hukommelsen, selv om forskning har kun blitt utført på to spesifikke Bacopa kosttilskudd; KeenMind og BacoMind. Tyrosin kan være effektivt for å forbedre noen aspekter av mental ytelse, minne og årvåkenhet, selv om de fleste av den eksisterende forskningen involverte testing under bestemte stressende forhold.

Utenom dette, synes det å være begrenset klinisk bevis for at noen av NooCube ‘s andre ingredienser vil gi fordelene hevdet av produsenten. Selv blant ingrediensene som har noen klinisk støtte, får vi ikke vite hvor mye NooCube inneholder, eller om dette vil være nok til å gi noen fordeler.

Gjør NooCube vil føre til noen bivirkninger

Mens noen av de kliniske støtte for NooCube ‘s ingredienser kan være uklar, er det gode nyheter hvis du opplever noe negativt, det vil sannsynligvis ikke være verre enn mild digestive opprørt. I mindre hyppige tilfeller kan Huperzine et føre til uklart syn, sløret tale, rastløshet, tap av appetitt, sammentrekning, og rykning av muskelfibre, og mer. Katteklo kan forårsake hodepine, svimmelhet og oppkast i noen mennesker. Det vitenskapelige samfunnet ikke vet nok om l-theanine å si hvorvidt det er trygt for bruk lenger enn 3 uker av gangen. Tyrosin, men synes å være sikker når det brukes i doser opp til 150 mg / kg per dag i opptil 3 måneder.

Kjøp konsentrasjons legemidler på nettet

De kliniske studier som støtter NooCube

Riktignok i forhold til de mange andre hjernen som øker kosttilskudd vi har gjennomgått her, NooCube ‘S produsent inkludert mange flere kliniske referanser enn de fleste til å støtte deres krav. Men når du surfer gjennom detaljene for mange av disse referansene, vi lært noen interessante ting. Her er noen av de mer bemerkelsesverdige seg, samt våre tanker:

  • En Notatet ble skrevet av Dr. Parris M. Kidd, Chief Scientific Officer for Legens Best Inc., et kosttilskudd produsenten. Vi er ikke nødvendigvis noe som tyder på noe, men vi har lært at forbrukerne ønsker kanskje å ta forskning finansiert direkte av kosttilskudd selskaper med en klype salt.

  • Den Generally Recognized As Safe (GRAS) søknad om proprietære ingrediens som heter AlphaSize A-GPC, innsendt av et firmanavn biovitenskap Organization. Dette har bare referert andre tidligere studier, de fleste som ble utført på mus.

  • En 2008 studie som involverer 35 deltakere, som drakk Xerocomus badius sopp te. Studien fant at alfabølger og hjerneaktiviteten økt, selv om de ikke studerer hvilke fordeler dette økt aktivitet gitt i den virkelige verden.

Hvor kan man kjøpe konsentrasjons narkotika NooCube på nett

Målet for hver piller vurdering på dette nettstedet er å gi deg den informasjonen du trenger, slik at du kan gjøre opp din egen mening. Med andre ord, vi er ikke her for å fortelle deg hva du skal gjøre med noe produkt eller tjeneste. Med dette i bakhodet, har vi fått å levere det til NooCube . Det er fordi de oppført flere studier enn de fleste kosttilskudd produsenter, og de hevder å gi en virkelig ingen risiko kjøp med refusjoner.

Imidlertid er den kliniske bevis for det meste av supplement ingredienser svake og selv for de kosttilskudd som kan være effektive, er det langt fra klinisk bevist at de fleste av oss vil oppleve det samme. Som om ikke dette var nok, vi vet ikke hvor mye av hver ingrediens NooCube inneholder, og det kommer fra ERGO Group Limited basert i Dubai, UAE. Basert på alt dette, tror vi det er noen andre naturlige måter å øke din hukommelse i stedet for å kjøpe NooCube , Inkludert å få en bedre natts søvn, redusere sukkerforbruket, og redusere stress.

Kjøpe NooCube fra den offisielle nettsiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*