NooCube Comentarii: medicamente pentru a ajuta la concentrare și de concentrareCe este pastile de creier NooCube

Proiectat de Neurologii de top, NooCube nootropă promite să livreze un amestec sinergetic de vitamine, aminoacizi și alte ingrediente pentru a ajuta la imbunatatirea functiei cognitive, a spori concentrarea, crește viteza mentale și de memorie, și să ofere reacții mai rapide. Cum se face acest lucru?

Producătorul susține că NooCube „s ingrediente sunt dovedit clinic pentru a ajuta la susținerea sănătoși, neurotransmitatori, care, la rândul său, va creierul în schimburi într-o treaptă superioară de viteză care funcționează bine. Tot ce trebuie să faceți este să luați două capsule cu mic dejun în fiecare dimineață și veți începe rezultate care se confruntă cu cât mai puțin 30-45 de minute, care va dura 8-10 ore. Fara efecte secundare sau cafeina.

Fie că sunteți în căutarea pentru a obține un picior pe concurenta, sau pur și simplu să ia abilitățile tale pe noi culmi, o mulțime de noi ar putea beneficia potential de suplimente cum ar fi NooCube . Plătești mult, dar numai pentru a obține foarte puțin în schimb? Să începem prin a lua o privire la ceea ce sunt nootropicele și modul în care acestea sunt de lucru.

Cumpara droguri de concentrare on-line

Care sunt pastilele nootropics? Cum îmbunătățesc funcția creierului?

După cum sa menționat pe de NooCube site-ul, nootropicele sunt substanțe chimice specifice care sunt gândite pentru a spori functionarea creierului intr-un fel, de obicei legate de memorie – calea magazinele creierului nostru de informații – și cogniție – către creierul nostru procesează informații. Unul dintre modurile în care cele mai multe nootropicele pretind a face este prin creșterea nivelurilor de acetilcolină în creier.

Acest neurotransmitator funcționează atât în ​​sistemul nervos simpatic și parasimpatic pentru reglarea funcțiilor motorii și de memorie. Problema este că stimularea acetilcolina nu este la fel de ușor cum pare, deoarece nu există surse de alimentare care conțin neurotransmițătorul și nici suplimente care contin acetilcolina.

Poate sa NooCube ingrediente stimula Acetilcolina?

Aici sunt ingredientele conținute în NooCube :

  • Alpha-GPC
  • Huperzinei
  • Cat Claw
  • Bacopa
  • paie de ovăz
  • L-Theanine
  • L-tirozina

Dintre aceste ingrediente, Huperzinei o poate fi eficace pentru îmbunătățirea unor aspecte ale memoriei la pacientii cu dementa si persoanele sanatoase. În mod similar, Bacopa ar putea ajuta la imbunatatirea memoriei, cu toate că cercetările au fost efectuate numai pe două suplimente de Bacopa specifice; KeenMind și BacoMind. Tirozină pot fi eficiente pentru îmbunătățirea unor aspecte ale performanței mentale, memoria, și vigilență, deși cele mai multe cercetări existente implicate de testare in conditii de stres specifice.

In afara de acest lucru, se pare că există dovezi clinice limitate ca oricare NooCube „s alte ingrediente va oferi beneficiile pretinse de producător. Chiar și printre ingredientele care au un oarecare sprijin clinic, nu ni se spune cât de mult NooCube conține, sau dacă este sau nu acest lucru ar fi de ajuns pentru a oferi orice beneficii.

Face NooCube va produce efecte adverse

In timp ce unele dintre suportul clinic pentru NooCube „s ingrediente ar putea fi neclare, vestea bună este că, dacă aveți ceva negativ, probabil, nu va fi mai rău decât supărat digestiv ușoară. În cazuri mai puțin frecvente, Huperzinei o poate cauza vedere încețoșată, tulburări de vorbire, agitație, pierderea poftei de mâncare, contracția și crisparea fibrelor musculare, și multe altele. gheara pisicii poate provoca o durere de cap, amețeli, vărsături și, în unele persoane. Comunitatea științifică nu știe suficient despre L-teanina pentru a spune dacă este sau nu este sigur pentru a fi utilizat mai mult de 3 săptămâni, la un moment dat. Tirozina, cu toate acestea, pare a fi în siguranță atunci când este utilizat în doze de până la 150 mg / kg pe zi timp de până la 3 luni.

Cumpara droguri de concentrare on-line

Studiile clinice care susțin NooCube

Desigur, în comparație cu zeci de alte suplimente de stimulare a creierului ne-am analizat aici, NooCube E producător inclus mai multe referințe clinice decât cele mai multe pentru a sprijini cererile lor. Cu toate acestea, după navigarea prin detaliile multora dintre aceste referințe, am învățat câteva lucruri interesante. Iată câteva dintre cele mai notabile, precum și gândurile noastre:

  • O lucrare a fost scris de Dr. Parris M. Kidd, Chief Officer stiintific pentru doctor Cel mai bun Inc, un producător de suplimente. Noi nu implică neapărat nimic, dar am învățat că consumatorii ar putea dori să ia de cercetare finanțate direct de suplimente companii cu un bob de sare.

  • Actual general recunoscut ca fiind sigur (GRAS) cerere pentru un ingredient brevetat numit AlphaSize A-GPC, prezentat de un nume de companie Life Sciences Organizație. Acest lucru se face referire numai alte studii anterioare, dintre care majoritatea au fost efectuate pe șoareci.

  • Un studiu din 2008 care au participat 35 de participanți, care au baut Xerocomus badius ceai de ciuperci. Studiul a constatat ca undele alfa si activitatea creierului a crescut, cu toate că ei nu au studiat ceea ce beneficii această activitate a crescut cu condiția în lumea reală.

În cazul în care pentru a cumpăra droguri de concentrare NooCube pe net

Scopul fiecărei pastile de revizuire pe acest site este de a vă oferi informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să puteți face propria ta minte. Cu alte cuvinte, noi nu suntem aici să-ți spun ce să faci cu orice produs sau serviciu. În acest sens, am ajuns să-l înmâna NooCube . Aceasta se datorează faptului că acestea enumerate mai multe studii decât majoritatea producătorilor suplimente, și ei pretind a oferi un adevărat fără risc de achiziție cu restituiri.

Cu toate acestea, dovezile clinice pentru cele mai multe dintre ingrediente suplimentul este slabă și chiar și pentru acele suplimente care ar putea fi eficiente, este departe de a fi dovedit clinic că cei mai mulți dintre noi va experimenta la fel. Ca în cazul în care acest lucru nu a fost suficient, nu știm cât de mult din fiecare ingredient NooCube conține, și vine de la ERGO Group Limited cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Bazat pe toate acestea, credem că există alte câteva modalități naturale de stimulare de memorie în loc de cumpărare NooCube , Inclusiv obtinerea unui somn mai bun, reducerea consumului de zahăr, și scăderea stresului.

A cumpara NooCube de pe site-ul oficial
Posted by
categorii: NooCube Comentarii: medicamente pentru a ajuta la concentrare și de concentrare
ro, Noocube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*