NooCube komentarji: droge, da bi fokus in koncentracijoKaj je možganov tablete NooCube

Designed by top nevroznanstveniki je NooCube nootropno obljublja, da poda sinergistično mešanico vitaminov, aminokislin in ostalih sestavin za izboljšanje kognitivnih funkcij, povečati osredotočenost, povečati duševno hitrost in spomin, ter zagotoviti hitrejši odziv. Kako to storiti?

Proizvajalec trdi, da NooCube “s sestavine so klinično dokazano, da podpira zdravo, dobro delujoči nevrotransmiterjev, ki bo v zameno, preusmerjajo svoje možgane v višjo prestavo. Vse, kar morate storiti, je, da dve kapsuli z zajtrkom vsako jutro in boste začeli doživlja rezultate tako malo, kot 30-45 minut, ki bo trajala 8-10 ur. Brez stranskih učinkov ali kofein.

Ali ste iskali, da bi dobili nogo na tekmovanju, ali pa bo svoje sposobnosti v nove višave, bi veliko nam lahko koristi od dodatkov, kot so NooCube . Ali si plačal veliko, vendar le, da bi dobili zelo malo v zameno? Začnimo tako, da pogledamo, kaj nootropics so in kako so dela.

Nakup droge koncentracije spletu

Kaj so Nootropics tablete? Kako se izboljša delovanje možganov?

Kot je navedeno na NooCube Spletna stran, nootropics posebne kemikalije, ki so mislili, da se okrepi delovanje možganov na nek način, navadno v zvezi s spominom – smernice za naše možgane shranjuje podatke – in kognitivnih – za način naši možgani obdelujejo podatke. Eden od načinov, da večina nootropics trdijo, da to je s povečanjem ravni acetilholina v možganih.

Ta nevrotransmiter deluje tako simpatičnega in parasimpatikom za regulacijo motorja in spominske funkcije. Problem je, da je spodbujanje acetilholin ni tako enostavno, kot se sliši, saj ni nobenih virov hrane, ki vsebujejo nevrotransmiterja in ni dopolnila, ki vsebujejo acetilholin.

Can NooCube Sestavine povečanje acetilholin?

Tukaj so sestavine, ki jih vsebuje NooCube :

  • Alpha-GPC
  • Huperzine
  • Cat Claw
  • Bacopa
  • ovseni Straw
  • L-theanine
  • L-Tirozin

Od teh sestavin, lahko Huperzine učinkovit za izboljšanje nekaterih vidikov pomnilnika v demenco bolnikov in zdravih posameznikov. Podobno lahko Bacopa pomaga izboljšati spomin, čeprav je bila raziskava izvedena le na dveh posebnih Bacopa dodatkov; KeenMind in BacoMind. Tirozin je lahko učinkovita za izboljšanje nekaterih vidikov duševno zmogljivost, spomina in pozornosti, čeprav je večina obstoječih raziskav vključeni testiranje pod določenimi stresnimi pogoji.

Zunaj tega se zdi, da se le malo kliničnih dokazov, da je kateri koli od NooCube “i druge sestavine bo koristi, ki jih je proizvajalec trdil. Tudi med sestavinami, ki imajo neko klinično pomoč, ne bomo povedali, koliko NooCube vsebuje, oziroma ali ne bi bilo to dovolj, da zagotovi vse prednosti.

Ali NooCube bo povzročilo nobenih stranskih učinkov

Medtem ko so nekateri od kliničnega podpore NooCube “s sestavine lahko mehke, dobra novica je, če imate kaj negativnega, to verjetno ne bo slabši od blage prebavne motnje. V manj pogostih primerih, lahko Huperzine vzrok zamegljen vid, nerazločen govor, nemir, izguba apetita, krčenje in trzanje mišičnih vlaken, in še več. Mačje krempelj lahko povzroči glavobol, omotica in bruhanje pri nekaterih ljudeh. Znanstveniki ne vedo dovolj o l-theanine reči, ali je varna za uporabo dlje kot 3 tedne naenkrat. Tirozin, vendar se zdi, da je varna pri uporabi v odmerkih do 150 mg / kg na dan do 3 mesece.

Nakup droge koncentracije spletu

V Klinične študije, ki podpirajo NooCube

Res je, v primerjavi z desetine drugih možganskih povečanje dodatkov, ki smo jih tu pregledali, NooCube Je proizvajalec vključen veliko več kliničnih reference kot najbolj v podporo svojim trditvam. Vendar pa je po brskanje po podrobnostih mnoge od teh referenc, smo izvedeli nekaj zanimivih stvari. Tukaj je nekaj bolj omembe tiste, kakor tudi naše misli:

  • Dokument je napisal dr Parris M. Kidd, glavnega znanstvenega pooblaščenca za zdravnika Best Inc., proizvajalec dopolnila. Mi ni nujno, kar pomeni ničesar, vendar smo se naučili, da bi potrošniki želijo, da se raziskave, ki jih dopolnila podjetja financira neposredno z zrna soli.

  • Splošno priznane kot varne (GRAS) vloge za lastniške sestavine imenom AlphaSize A-GPC, z imenom podjetja Life Sciences organizacije predložil. To navaja samo druge prejšnje študije, ki so večinoma opravljene na miših.

  • Iz leta 2008 študija, ki vključuje 35 udeležencev, ki so pili Polstenka badius gob čaj. Študija je pokazala, da je alfa valovi in možganska aktivnost povečala, čeprav niso preučiti, kakšne koristi to povečano aktivnost, predvideno v resničnem svetu.

Kje kupiti droge koncentracije NooCube na spletu

Cilj vsakega pregleda tablete na tej spletni strani je, da vam informacije, ki jih potrebujete, da boste lahko dopolnite svoj um. Z drugimi besedami, nismo tukaj, da vam povem, kaj storiti s katerim koli izdelka ali storitve. S tem v mislih, smo dobili, da jo vroči NooCube . To je zato, ker so hoteli več študij kot večina proizvajalcev dopolnila, in trdijo, da se zagotovi resnično ne-tveganja nakup z nadomestili.

Vendar klinični dokazi za večino sestavin dodatka je šibka in celo za tiste dodatke, ki bi lahko bili učinkoviti, pa še zdaleč ni klinično dokazano, da bo večina od nas doživeli enako. Kot da to ni bilo dovolj, da ne vemo, koliko vsake sestavine NooCube vsebuje, in prihaja iz ERGO Group Limited s sedežem v Dubaju, Združenih arabskih emiratih. Na podlagi vsega tega, mislimo, da obstaja nekaj drugih naravnih načinov za povečanje svoj spomin namesto nakupa NooCube Vključno dobili boljši spanec, zmanjšanje porabe sladkorja, in zmanjšuje stres.

Nakup NooCube na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*