NooCube vélemény: gyógyszerek segíteni összpontosításraMi agy tabletták NooCube

Tervezte top idegtudóst, a NooCube emlékezési ígér szinergikus keveréke a vitaminok, aminosavak és egyéb összetevők segítségével javítja a kognitív funkciókat, fokozza az élességet, fokozza a mentális sebesség és a memória, és így gyorsabban reakciókat. Hogyan csinál ez?

A gyártó azt állítja, hogy NooCube „S összetevők klinikailag bizonyítottan segít az egészséges, jól működő neurotranszmitterek, amelyek viszont, tolódik az agy magasabb fokozatba. Mindössze annyit kell tennie, hogy két kapszulát minden reggel, és akkor kezdődik tapasztalt eredmények mindössze 30-45 perc, amely addig tart, 8-10 óráig. Mellékhatások nélkül, vagy a koffein.

Akár keres, hogy a lábát fel a versenyt, vagy csak hogy a képességeit, hogy új magasságokba, sokunk potenciálisan részesülhetnek kiegészítők, mint a NooCube . Ön fizet sokat, de csak nagyon keveset kap cserébe? Kezdjük azzal, hogy egy pillantást, hogy mit és hogyan nootropikumkénti azok munkáját.

Vásárolja koncentráció gyógyszerek online

Mik Nootropikumok tablettákat? Hogyan javítja az agyműködést?

Mint említettük a NooCube weboldal, nootropikumkénti specifikus vegyi anyagok, amelyek úgy gondolják, hogy fokozza az agyműködést valamilyen módon, általában összefüggő memória – ahogyan agyunk tárolja az információkat – és a megismerés – ahogyan agyunk dolgozza fel az információt. Az egyik módja, hogy a legtöbb nootropikumkénti állítják, hogy nem az, ha megerősíti az acetilkolin-szint az agyban.

Ez neurotranszmitter működik, mind a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer szabályozza a motor és a memória funkciókat. A probléma az, hogy növelő acetilkolin nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, mivel nincsenek táplálékforrást, amelyek tartalmazzák a neurotranszmitter, és nem tartalmazó étrend-kiegészítőkre acetilkolin.

Tud NooCube összetevők növeljék Az acetilkolin?

Íme lévő összetevők NooCube :

  • Alpha-GPC
  • Huperzine
  • Cat Claw
  • Bacopa
  • zab Szalma
  • L-Theanine
  • L-tirozin

Ezen összetevők, Huperzine lehet hatékonyan javította egyes aspektusait memória demenciában szenvedő betegek és egészséges egyének. Hasonlóképpen, Bacopa segíthet javítja a memóriát, bár a kutatások még csak végeztek a két konkrét Bacopa kiegészítők; KeenMind és BacoMind. Tirozin lehet hatékonyan javította bizonyos aspektusait szellemi teljesítmény, a memória, és az éberséget, azonban a legtöbb meglévő kutatási részt tesztelés alatt adott stresszes körülmények között.

Kívül ez úgy tűnik, hogy korlátozott klinikai bizonyíték, hogy bármelyik NooCube „S egyéb összetevők biztosítja az előnyöket a gyártó által állított. Még a hozzávalókat, hogy van néhány klinikai támogatást, akkor nem mondták, hogy mennyi NooCube tartalmaz-e, vagy sem, vagy ez is elég lenne, hogy azok előnyeit.

Csinál NooCube okoz semmilyen mellékhatást

Bár néhány klinikai támogatása NooCube „S összetevőket lehet fuzzy, a jó hír az, ha azt tapasztalja, valami negatív, akkor valószínűleg nem lesz rosszabb, mint az enyhe emésztési zavar. A ritkább esetekben Huperzine okozhat homályos látás, elmosódott beszéd, nyugtalanság, étvágytalanság, összehúzódást és izomrángás izomrostok, és így tovább. Macska karom okozhat fejfájást, szédülést és hányást néhány ember. A tudományos közösség nem ismeri eléggé l-theanine mondani, hogy vagy nem biztonságosan használható, 3 hétnél tovább egy időben. Tirozin, azonban úgy tűnik, hogy biztonságos legyen, amikor használják dózisig 150 mg / kg per nap, legfeljebb 3 hónap.

Vásárolja koncentráció gyógyszerek online

A klinikai vizsgálatok, amelyek támogatják a NooCube

Igaz, míg a több tucat más agyi-fokozó szerek áttekintettük itt NooCube „S gyártó benne több klinikai hivatkozásokat, mint a legtöbb állításaik alátámasztására. Azonban, miután böngészve a részleteket sok ilyen referenciák, megtudtuk, néhány érdekes dolgot. Íme néhány a több figyelemre méltó is, valamint a gondolat:

  • A papír írta Dr. Parris Kidd M., a kutatási igazgatója orvos legjobb Inc., a kiegészítőket gyártó. Mi nem feltétlenül jelenti azt semmit, de már tudjuk, hogy a fogyasztó azt akarja, hogy a kutatás finanszírozása közvetlenül kiegészítők vállalatok egy csipet sót.

  • Az általánosan biztonságosnak (GRAS) kérelem szabadalmaztatott összetevő neve AlphaSize A-GPC által benyújtott, a cég nevét Life Sciences Szervezet. Ez csak akkor szerepelhet más korábbi tanulmányok, amelyek többségét egereken végzett.

  • Egy 2008-as tanulmány bevonásával 35 fő, akik ittak Xerocomus badius gomba teát. A tanulmány megállapította, hogy az alfa hullámok és az agyi aktivitás nőtt, bár nem tanulmányozzák, milyen előnyökkel ezt a megnövekedett aktivitást biztosítani a valós világban.

Hol lehet vásárolni koncentráció gyógyszerek NooCube online

A cél minden pirula véleményét ezen a honlapon, hogy megadja a szükséges információkat, így teszik ki a saját fejében. Más szóval, nem azért vagyunk itt, hogy elmondjam, mit kell tenni minden olyan terméket vagy szolgáltatást. Ezt szem előtt tartva, mi van, hogy azt átadja NooCube . Ez azért van, mert felsorolt ​​további vizsgálatokat, mint a legtöbb kiegészítők gyártók, és azt állítják, hogy egy valóban kockázatmentes vásárlás visszatérítés.

Azonban a klinikai bizonyíték a legtöbb kiegészítő összetevőinek gyenge és azok számára is, kiegészítőket, amelyek csak akkor lehet hatékony, ez messze a klinikailag bizonyított, hogy a legtöbben is ugyanerre a sorsra. És ha ez nem lenne elég, akkor nem tudom, hogy mennyi az egyes összetevők NooCube tartalmaz, és jön ERGO Group Limited székhelyű Dubai, UAE. Mindezek alapján a jelen, úgy gondoljuk, van néhány más természetes módon megemeli az emlékezet, hanem a beszerzési NooCube Beleértve egyre jobb éjszakai alvás, csökkenti a cukor-fogyasztás, és csökken a stressz.

megvesz NooCube a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*